Cepeškrāsnī cepta vistas fileja

Godaģimene.lv
Godaģimene.lv

Cepam cepeškrāsnī sulīgu vistas fileju!

Vajadzēs:

vistas fileju 4 gab.

mazliet sviestu

sarkano sīpolu 

sāli, piparus, garšaugus

papriku

 

Pagatavošana:
Vēlams, lai vistas filejas būtu vienāda biezuma, ja nepieciešams, to var nedaudz saplacināt ar gaļas āmuriņu. Gatavošanai izmanto cepamtrauku, ko iesmērē ar sviestu, tad tajā ieliek vistas filejas. Filejas pārkaisa ar sāli, pipariem, garšaugiem, citām garšvielām pēc izvēles, uzgriež sarkano sīpolu, uzber sāli sagriezto papriku. Liek vistu cepties krāsnī, kas uzkarsēta līdz 200°C, aptuveni 20–30 minūtes. Lai vista sanāktu sulīgāka, var pārklāt ar cepampapīru. 

Labu apetīti!


FOTO: Shutterstock.com

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies